• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Over ons

"Werken met het bestaande en toevoegen wat nodig is"

Ons werk valt samen te vatten als wand- en kantoorinrichting en projectadvies.

Steeds meer is een gebouw pas klaar wanneer de mensen er fijn kunnen werken. Het meubilair moet goed staan, de computers goed geïnstalleerd en de bedradingen weggewerkt, de akoestiek en verlichting moeten voldoen aan de gestelde eisen. En daarbij ook: de wandinrichting dient fraai en functioneel benut worden. 

Over KV Wandinrichting en Projecten bv.

Onze oorsprong ligt in het toepassen van kunst in bedrijven. Sinds 1997 heeft Klaas de Vries zich met succes ingespannen om bedrijven een mooie uitstraling te geven. Kantoorinrichting is altijd al een vast onderdeel geweest waar de klanten ons voor inschakelden.

Vanwege de veranderde markt is in 2015 de overstap gemaakt naar wand- en kantoorinrichting in brede zin. Er is sindsdien is er veel veranderd: nieuwe bedrijfsnaam én -activiteiten: van kunst naar wand- en kantoorinrichting concepten. Met onze innovatieve samenwerkingspartners staan wij voor een praktische benadering in de opdracht, waarbij het eindresultaat binnen de gestelde planning en het budget wordt gehaald.

Samen met onze opdrachtgevers, waarbij hun ideeën leidend zijn voor het eindresultaat, ontwikkelen wij een compleet concept.

We hebben deze informatieve website ook ingericht om alle producten online te bekijken en te kopen. Maar omdat iedere klantvraag toch uniek is, zijn we goed te bereiken: je kunt ons bellen, mailen of kiezen voor persoonlijk contact bij jou of bij ons - korte lijnen: toegankelijk, efficiënt en effectief.