• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Ervaren montageservice voor bedrijven en particulieren

Maak gebruik van onze kennis en ervaring, en ontvang ook nog eens 5% korting op de materialen!

                   Voorbereiding project                                  Foto selectie en montage              Montage schilderijrail met laser

Onze montageservice monteert en installeert al onze producten. Van schilderijrails, whiteboards, whiteboardwanden tot foto's en wandfolies.

Niet alleen de standard montage, maar ook opdrachten met een extra toegevoegde waarde, wandinrichting is immers onze specialiteit! 

Bij diverse zorg- en onderwijsinstellingen, kantoorpanden en woonhuizen hebben wij tot volle tevredenheid van de opdrachtgevers montages uitgevoerd. Zie onze projecten

Indien u ons de montage laat verzorgen ontvangt u minimaal 5% korting op de materialen!

Offerte

Voor iedere opdracht tot montage maken wij eerst een plan van aanpak en een offerte en bespreken wat u van ons kunt verwachten. Na een akkoord hierop gaan wij aan de slag.

Soms blijkt dat er toch onvoorziene bouwtechnische aspecten zijn, waardoor een specifieke toepassing nodig is, of dat de muren of plafonds om een speciale aanpak vragen.

Daarom komen wij graag, voorafgaand aan de offerte, op locatie langs om de ruimtes waar het om gaat te bekijken. Voor dit oriënterend bezoek brengen wij uiteraard geen kosten in rekening.

OFFERTE AANVRAGEN

Zelf monteren ?

Indien u er voor kiest om de montage van onze producten zelf te doen, ook dan kunt u ook ondersteuning of advies van ons krijgen. Bel gerust: we helpen graag! 015-2140340

Jan van Schoonhoven