• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Montage service voor bedrijven en particulieren

Montage service

Gebruik maken van onze vakkundige montage service

Onze ervaren montageservice monteert en installeert alles aan uw wanden: van schilderijrails, whiteboards, whiteboardwanden, foto's, muurvitrines tot wandfolies en bewegwijzering. Niet voor niets is wandinrichting onze specialiteit! 

Bij diverse zorg- en onderwijsinstellingen, kantoorpanden en woonhuizen hebben wij tot volle tevredenheid van de opdrachtgevers deze montages uitgevoerd.

Offerte

Voor iedere opdracht tot montage maken wij eerst een voorstel voor prijs en aanpak en bespreken wij wat je van ons kunt verwachten. Na een akkoord op deze offerte gaan wij voor jou aan de slag.

Soms blijkt dat er onvoorziene bouwtechnische aspecten zijn, waardoor een specifieke rails nodig is, of dat de muren of plafonds om een speciale aanpak vragen.

Daarom komen wij graag, voorafgaand aan de offerte, op locatie langs om de ruimtes waar het om gaat te bekijken. Voor dit oriënterend bezoek brengen wij uiteraard geen kosten in rekening.

OFFERTE AANVRAGEN

Zelf monteren

Als je er voor kiest om de schilderijrails of whiteboards zelf te monteren kun je altijd ondersteuning of advies van ons krijgen. Bel gerust: we helpen graag! 015-2140340