• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Montage service voor particulier en bedrijf

KIEZEN VOOR ZELF MONTEREN OF HET LATEN DOEN

Zelf monteren

Alle schilderijrails, schilderij ophangsystemen, muurvitrines of whiteboards zijn eenvoudig zelf te monteren. Wil je graag telefonische ondersteuning bij het zelf monteren? Bel gerust: we helpen graag! 015-2140340

Gebruik maken van onze vakkundige montage service

Inmiddels hebben veel particulieren en bedrijven gekozen voor onze ervaren montageservice. Van schilderij ophangsystemen, whiteboards en muurvitrines tot wandfolies en wandborden voor bewegwijzering. Niet voor niets is wandinrichting onze specialiteit! 

Bij veel particulieren, zorg- en onderwijsinstellingen en kantoorpanden hebben wij tot volle tevredenheid van de opdrachtgevers deze montages uitgevoerd.

Offerte

Voor iedere opdracht tot montage maken wij eerst een voorstel voor prijs en aanpak en nemen wij met jou door wat je van ons kunt verwachten. Na een akkoord op deze offerte gaan wij voor jou aan de slag.

Soms blijkt dat er onvoorziene bouwtechnische aspecten zijn, waardoor een specifieke rails nodig is, of dat de muren of plafonds om een speciale aanpak vragen.

Daarom komen wij graag, voorafgaand aan de prijsopgave bij jou langs om de ruimtes, waar je een montage wilt laten doen, te bekijken. Voor dit oriënterend bezoek brengen wij uiteraard geen kosten in rekening. 

OFFERTE AANVRAGEN